Το VW Cross Coupe GTE είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Αμερικανών - iefimerida.gr

Το VW Cross Coupe GTE είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Αμερικανών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ΗΠΑ είναι μια αγορά στην οποία η VW δεν σημειώνει επιτυχία και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθεί με διάφορες κινήσεις να τονώσει την εκεί παρουσία της.

Μια από αυτές τις κινήσεις θα είναι η επιτόπου παραγωγής, από το 2016, ενός 7θέσιου SUV της κλάσης των 5 μέτρων, προσαρμοσμένο στα γούστα και τις προτιμήσεις των Αμερικανών.

Μια πρώτη ένδειξη είναι το πρωτότυπο που παρουσίασε η μάρκα στο φετινό Ντιτρόιτ,το Cross Coupe GTE, που επιπλέον είναι και υβριδικό.

Αισθητικά διακρίνεται για τις καθαρές γραμμές και το έντονο ανάγλυφο του αμαξώματος του, ενώ η ίδιο λογική επεκτείνεται και στο εσωτερικό. Ενδιαφέρον εδώ παρουσιάζουν οι συνολικά 2 οθόνες αφής και τα προγραμματιζόμενα ψηφιακά όργανα.

Ο κινητήρας του υβριδικού συστήματος πρόωσης του VW Cross Coupe GTE είναι ένας V6 βενζίνης 3.600 κυβικών με 280 άλογα που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 40 kW μπροστά και έναν 85 kW πίσω. H συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 360 ίππους, ενώ η μπαταρία του συστήματος είναι 14,1 kWh, βρίσκεται στο κεντρικό τούνελ και επαρκεί για καθαρά ηλεκτρική λειτουργία μέχρι και για 32 χιλιόμετρα.

Το VW Cross Coupe GTE είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Αμερικανών | iefimerida.gr 0
Το VW Cross Coupe GTE είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Αμερικανών | iefimerida.gr 1
Το VW Cross Coupe GTE είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Αμερικανών | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Ντιτρόιτ VW Cross Coupe GTE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ