Η Air France αγόρασε 20.000 τεύχη του Charlie Hebdo: Τα μοιράζει στους επιβάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Air France αγόρασε 20.000 τεύχη του Charlie Hebdo: Τα μοιράζει στους επιβάτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από τα αεροδρόμια του Παρισιού «Σαρλς ντε Γκωλ» και Ορλί με την εταιρεία Air France έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δωρεάν το τελευταίο ανάρπαστο τεύχος του Charlie Hebdo με τον δακρυσμένο Μωάμεθ.

Το πρώτο τεύχος μετά το μακελειό στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας έγινε όχι απλώς ανάρπαστο, αλλά εξαντλήθηκε μέσα σε ελάχιστες ώρες. Εχουν εκτυπωθεί 5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η γαλλική αεροπορική εταιρεία είχε προνοήσει να παραγγείλει 20.000 φύλλα του Charlie Hebdo κι έτσι όσοι επιβάτες επιβιβάζονται για τις πτήσεις της από τα δύο προαναφερθέντα αεροδρόμια του Παρισιού, αφού κάνουν check-in θα μπορούν να παίρνουν και το τεύχος που δείχνει τον προφήτη δακρυσμένο να κρατά μια επιγραφή: Je suis Charlie, ενώ στον υπέρτιτλο να αναγράφεται: Ολοι είστε συγχωρεμένοι.

Γι την ιστορία, το ιστορικής σημασίας τεύχος έχει ήδη ανέβει στο eBay και η τιμή του αγγίζει τα 117 δολάρια, την ώρα που ένα κοινό τεύχος της σατιρικής εφημερίδας κοστολογείται στα 3 ευρώ.

Η Air France αγόρασε 20.000 τεύχη του Charlie Hebdo: Τα μοιράζει στους επιβάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Air France αγόρασε 20.000 τεύχη του Charlie Hebdo: Τα μοιράζει στους επιβάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charlie Hebdo Air France επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ