Σπυράκη: Ερχεται νέο Μνημόνιο με τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σπυράκη: Ερχεται νέο Μνημόνιο με τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την επιβολή φόρου με ανώτατο συντελεστή 50% που εξαγγέλλει, θα πληγούν τα μεσαία στρώματα και να έρθει νέο μνημόνιο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι σχεδιάζει να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και στη θέση του ετοιμάζεται να θεσπίσει Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Επειδή ο λογαριασμός δεν βγαίνει, ο κ. Τσίπρας σχεδιάζει να τετραπλασιάσει το φόρο ακινήτων για τη μεσαία τάξη. Γι’ αυτό και η ΠΟΜΙΔΑ χαρακτηρίζει παράδεισο τον ΕΝΦΙΑ απέναντι στο ΦΜΑΠ του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε ο στενός του συνεργάτης και στέλεχος του οικονομικού του επιτελείου Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν κρύβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει τους φόρους στο σύνολο των εισοδημάτων και της περιουσίας με ανώτατο συντελεστή 50%! Οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα οδηγούν την οικονομία σε νέο Μνημόνιο καταστρέφοντας εκείνους που άντεξαν την κρίση. Τη μεσαία τάξη».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Σπυράκη ΕΝΦΙΑ φορολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ