Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι πριν τη μαστεκτομή [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι πριν τη μαστεκτομή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστες γυναίκες έχουν δει τόσο θετικά την μαστεκτομή όσο η Κλάρα Χέρμετ. Η 27χρονη Βρετανίδα την περασμένη εβδομάδα έκανε πάρτι για να αποχαιρετίσει το στήθος της που είχε προγραμματίσει να αφαιρέσει λίγες ημέρες αργότερα.

Η χειρουργική επέμβαση της Κλάρα είναι ένα προληπτικό μέτρο. Η 27χρονη είναι απολύτως υγιής, όμως έχασε την μητέρα της Τζέιν και τη μεγαλύτερη αδελφή της Εμιλι από καρκίνο του μαστού όταν ήταν 42 και 31 ετών αντίστοιχα. Ετσι αποφάσισε να προχωρήσει σε προληπτική μαστεκτομή και να αποχαιρετίσει το στήθος της με ένα μεγάλο πάρτι.

Μιλώντας στην Daily Mail η ίδια περιγράφει πώς ήταν η ζωή της όταν έχασε την μητέρα και την αδελφή της και πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφαιρέσει προληπτικά το στήθος της.

Οταν έχασε τη μητέρα της και λίγα χρόνια αργότερα αρρώστησε και η αδελφή της, η Κλάρα αποφάσισε να κάνει εξετάσεις για να δει αν έχει το γονίδιο BRCA1. Οπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, είχε 85% πιθανότητες να ασθενήσει και εκείνη.

Ετσι πήρε και η ίδια τη μεγάλη απόφαση και γνωρίζοντας ότι είναι για το καλό της, αποφάσισε να δει το θέμα με αισιοδοξία: «Δεν θέλω να περάσω τη ζωή μου άρρωστη και δυστυχισμένη. Ξέρω ότι η αδελφή και η μητέρα μου δε θα το ήθελαν αυτό για μένα» δήλωσε στην Daily Mail.

Αποχαιρετώντας ένα κεφάλαιο της ζωής της η Κλάρα διοργάνωσε ένα πάρτι στο οποίο φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και μαζί με τους φίλους της έφτιαξαν και έψησαν κεκάκια σε σχήμα γυναικείου στήθους, τα οποία πούλησαν και τα έσοδα δόθηκαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις κατά του καρκίνου του μαστού.

Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι πριν τη μαστεκτομή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι πριν τη μαστεκτομή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι πριν τη μαστεκτομή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι πριν τη μαστεκτομή [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Νέα μόδα: Κάνουν πάρτι πριν τη μαστεκτομή [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρκίνος μαστού Κλάρα Daily Mail
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ