Πανικός στο αεροδρόμιο της Ρώμης: Εξουδετερώθηκε βόμβα σε αεροπλάνο - iefimerida.gr

Πανικός στο αεροδρόμιο της Ρώμης: Εξουδετερώθηκε βόμβα σε αεροπλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο στη Ρώμη, καθώς λίγο μετά τις 19:50, ώρα Ιταλίας, υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε αεροπλάνο, λίγο πριν από την απογείωση.

Οπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκλείστηκε αεροσκάφος της εταιρείας «Niki» με 82 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος, που είχε προορισμό τη Βιέννη. Ενας επιβάτης, φέρεται να είπε στον πιλότο ότι στο χώρο των αποσκευών έχει τοποθετήσει ωρολογιακή βόμβα.

Ο διοικητής ειδοποίησε αμέσως τον πύργο ελέγχου. Ελήφθησαν αμέσως οι σχετικές διαδικασίες έκτακτης ανάγκης που ακολουθούνται σε περιπτώσεις τρομοκρατίας, Παράλληλα υπήρξαν διευθετήσεις και στην εναέρια κυκλοφορία, ενώ αποκλείστηκε και το αεροδρόμιο Leonardo Da Vinci.

Το αεροπλάνο περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που και οδήγησαν έξω από το αεροσκάφος τους επιβάτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, οι πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν εκρηκτικό μηχανισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ