Αναβολή στη δίκη Μαρινάκη – Θεοδωρίδη στο Εφετείο - iefimerida.gr

Αναβολή στη δίκη Μαρινάκη – Θεοδωρίδη στο Εφετείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Αστυνομία, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο Αθηνών.

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εκκένωσαν το χώρο και πραγματοποιούν έρευνα. Eτσι δεν μπορεί να διεξαχθεί σήμερα η δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη.

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο β’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είχαν δικαστεί στις 28 Μαρτίου 2014 στο Στ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για παράβαση του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων. Συγκεκριμένα, οι δύο παράγοντες κατηγορήθηκαν ότι «με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, με την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα». Τόσο ο Μαρινάκης όσο και ο Θεοδωρίδης, αθωώθηκαν τελικά από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου 2014, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτρης Ζημιανίτης, άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του ΣΤ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, παραπέμποντας την υπόθεση να εκδικαστεί εκ νέου και σε δεύτερο βαθμό.

Η δίκη μεταφέρθηκε για τις 30 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ