Το νέο Galaxy S6 της Samsung έρχεται -Οι διαφορές του από το S5 - iefimerida.gr

Το νέο Galaxy S6 της Samsung έρχεται -Οι διαφορές του από το S5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H κορεατική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Samsung ετοιμάζει κάτι καινούριο, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Στοχεύοντας κυρίως στην απλοποίηση του λογισμικού και στην κατάργηση άχρηστων λειτουργιών, η Samsung προγραμματίζει τον σχεδιασμό του νέου κινητού τηλεφώνου της Galaxy S6, μία καλύτερη εκδοχή του Galaxy S5.

Galaxy S5

Το νέο Galaxy S6 της Samsung έρχεται -Οι διαφορές του από το S5 | iefimerida.gr 0

Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είχε κάνει ανακοινώσεις για αλλαγές και αφίξεις, πόσο μάλλον για αλλαγές που σχετίζονται με το λογισμικό. Το κινητό Galaxy S6 θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο συνέδριο που γίνεται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, το Mobile World Congress. Με βάση φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, ενδέχεται το λογισμικό του S6 να είναι το Android 5.0 Lollipop.

Επιπλέον φημολογείται ότι η εταιρεία θα ενισχύσει ορισμένα χαρακτηριστικά του κινητού, ενώ θα καταργήσει κάποια άλλα. Άλλοι ισχυρισμοί θέλουν την εταιρεία να κατασκευάζει το νέο μοντέλο από το μηδέν και να μην μένει σε επιφανειακές αλλαγές. Αλλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα γίνουν οι αποκαλύψεις, καθώς το συνέδριο της Βαρκελώνης, στο οποίο θα παρουσιαστεί το νέο κινητό, θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Samsung νέο κινητό Galaxy S6
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ