Απίστευτο: Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του Μέσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του Μέσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές του πλανήτη και το «σύστημα» τους παρουσίαζε ως... ορκισμένους εχθρούς. Ωστόσο, η αλήθεια είναι μάλλον διαφορετική.

Στην εκδήλωση της FIFA για τη Χρυσή Μπάλα, τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξαν να είναι πιο... κοντά από όσο θα περίμενε κανείς. Ο πάγος έχει σπάσει, οι δύο σταρ έχουν καλές σχέσεις και όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από τον γιο του Πορτογάλου.

Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ο Κρις Τζούνιορ ήταν στην αγκαλιά του πατέρα του, Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν όμως μπήκε στην αίθουσα ο Μέσι, ο μικρός σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε να τον χαιρετήσει, με τον πατέρα του μάλιστα να τον... ωθεί να πλησιάσει τον άσο της Μπαρτσελόνα!

Ο Μέσι χάιδεψε στο κεφάλι τον πιτσιρικά και τον ρώτησε «τι κάνει»... Εκείνος ντράπηκε και επέστρεψε στον πατέρα του, ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την κίνηση του γιου του απευθυνόμενος στον Αργεντινό: «Βλέπει στο ίντερνετ βίντεο με εμάς και μου μιλάει για σένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Κριστιάνο Ρονάλντο γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ