Σήμερα η καθοριστική τηλεδιάσκεψη Παπανδρέου με Μέρκελ - Σαρκοζί - iefimerida.gr

Σήμερα η καθοριστική τηλεδιάσκεψη Παπανδρέου με Μέρκελ - Σαρκοζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Νικολα Σαρκοζί, λίγες ώρες μετά την έκτακτη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής.

Στην συνεδρίασή της κυβερνητικής επιτροπής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσει τους υπουργούς για όλες τις ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας και αναμένονται σημαντικές απόφάσεις.

Χτες στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή έγινε μια δραματική σύσκεψη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία συμμετείχαν και τραπεζίτες, και συζητήθηκαν τα αίτια των αλλεπάλληλων δηλώσεων εις βάρος της Ελλάδας από ευρωπαίους αξιωματούχους και ιδιαίτερα των Γερμανών που προκαλούν πανικό εντός και εκτός της χώρας μας. Εκτιμήθηκε ότι όλη αυτή η σεναριολογία και οι δηλώσεις εκπορεύονται από την ανησυχία ισχυρών κρατών-μελών της ΕΕ (Γερμανία-Γαλλία) που αντιμετωπίζουν σημαντικά εσωτερικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ