Αγώνες στην Super League Σάββατο και Δευτέρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Αγώνες στην Super League Σάββατο και Δευτέρα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός του «καυτού» θέματος του ΟΦΗ και της προειδοποίησης του ΠΑΟΚ, το Δ.Σ. της Super League συζήτησε και για την αγωνιστική που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφόρηση που προέκυψε, ανήμερα των εκλογών, δηλαδή στις 25 Ιανουαρίου, δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Αντίθετα, αναμετρήσεις θα γίνουν το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 του μήνα.

Σημειώνεται ότι τα παιχνίδια που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις 25 του μήνα είναι τα εξής: Παναιτωλικός-Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος, Πανθρακικός-Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός-Καλλονή, Πλατανιάς-Εργοτέλης, αλλά και το Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ που δεν θα γίνει καν, μια και οι Θεσσαλοί έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Εκλογές αγωνιστική Κυριακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ