Μέσα σε ένα θέρετρο για γυμνιστές -Τι συμβαίνει εκεί όπου όλοι κυκλοφορούν σαν τους πρωτόπλαστους - iefimerida.gr

Μέσα σε ένα θέρετρο για γυμνιστές -Τι συμβαίνει εκεί όπου όλοι κυκλοφορούν σαν τους πρωτόπλαστους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας από τους πιο κοινούς εφιάλτες. Η σκέψη να βρεθεί κάποιος γυμνός σε δημόσιο χώρο προκαλεί τρόμο. Οχι σε όλους όμως. Τουλάχιστον, όχι στα κατάλληλα μέρη.

Σε παραλίες για γυμνιστές έχουν βρεθεί οι περισσότεροι, ακόμη και κατά λάθος. Τι συμβαίνει όμως στα θέρετρα για τους ανθρώπους που προτιμούν να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα; Τα πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε, όπως εξηγεί στο Yahoo ο Αλεχάντρο Πέρεζ, μάνατζερ της αλυσίδας Karisma Hotels & Resorts που περιλαμβάνει και το ξενοδοχείο γυμνιστών Hidden Beach Resort

Δεν είναι όλα γύρω από το σεξ
Η πρωταρχική παρεξήγηση είναι αυτή που μπερδεύει τον γυμνισμό με το σεξ. Για τους γυμνιστές αυτός ο τρόπος ζωής αφορά την αποδοχή του σώματος και την ελευθερία.

Δεν θα βρείτε σύντροφο
Είναι λάθος να πιστέψει κανείς ότι σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο θα βρει το έτερον ήμισυ. Συνήθως πηγαίνουν ζευγάρια εκεί και όχι εργένηδες. «Δεν κλείνουμε βέβαια τις πόρτες σε όσους είναι μόνοι, αρκεί να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά ώστε να κάνουν τις διακοπές τους χωρίς να φέρνουν τους άλλους σε δύσκολη θέση», λέει ο Πέρεζ.

Ερευνα δείχνει ότι το 75-80% των γυμνιστών είναι ήδη παντρεμένοι και οι περισσότεροι στράφηκαν σε αυτό τον τρόπο ζωής μέσω του συντρόφου τους.

Κάποτε υπήρχε ένα «γυμνό» αεροπλάνο
Για κάποιους η ιδέα ενός θέρετρου γυμνιστών ακούγεται περίεργη. Για άλλους όχι. Η ίδια εταιρεία το 2003 υιοθέτησε την πρώτη «γυμνή» πτήση, από την οποία όλοι οι επιβάτες έβγαιναν όπως τους γέννησε η μητέρα τους.

Οι καμαριέρες κάνουν υπερωρίες
Με δεδομένο ότι ο κόσμος σε αυτό το θέρετρο τριγυρνά παντού γυμνός, οι εργαζόμενοι για την καθαριότητα έχουν ακόμη πιο δύσκολο καθήκον για να μην υπάρχει θέμα με την υγιεινή. «Υπάρχουν παντού πετσέτες, πραγματικά παντού!», λέει ο Πέρεζ. Συγκεκριμένα, πετσέτες υπάρχουν στα εστιατόρια, τα γυμναστήρια, την ντίσκο, αλλά και όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχει αυστηρός κανονισμός να τις χρησιμοποιούν όλοι.

Οι πρωτάρηδες ξεχωρίζουν
Εκείνοι που βρίσκονται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο ξεχωρίζουν από μακριά. Συνήθως την πρώτη ημέρα κυκλοφορούν μόνο τόπλες, ή καλύπτουν τη γύμνια τους με κάτι. Σταδιακά όμως αισθάνονται πιο άνετα και αφήνουν όλα τα ρούχα στη βαλίτσα.

Οι κανόνες είναι αυστηροί
Πρόκειται για ξενοδοχείο γυμνιστών και όχι... κοινόβιο χίπηδων. Ετσι, απαγορεύονται αυστηρά τα σεξουαλικά παιχνίδια σε δημόσιους χώρους, αλλά και οι κάμερες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γυμνιστές θέρετρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ