Νέο βίντεο από το Charlie Hebdo: Πως το σκάνε τα αδέρφια Κουασί μετά το μακελειό - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από το Charlie Hebdo: Πως το σκάνε τα αδέρφια Κουασί μετά το μακελειό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο βίντεο από το αιματηρό περιστατικό στο περιοδικό Charlie Hebdo βγήκε στην δημοσιότητα την Τρίτη από το Sky News από άνθρωπο σε κοντινό σημείο.

Σε αυτό φαίνονται τα αδέρφια Κουασί να αποχωρούν από τα γραφεία του περιοδικού, ενώ ο ένας εκ των δύο φωνάζει συνθήματα για την θρησκεία τους. Φαίνονται να ετοιμάζουν τα όπλα τους, που προφανώς είχαν αδειάσει αφού σκότωσαν 12 ανθρώπους και να μπαίνουν στο μαύρο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν αρχικά από το σημείο.

Λίγο παρακάτω ένα περιπολικό τους κλείνει το δρόμο, όμως οι αδίστακτοι δολοφόνοι κατεβαίνουν και αρχίζουν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών. Το περιπολικό κάνει όπισθεν και εν συνεχεία οι δύο τρομοκράτες τους ακολουθούν και καταφέρνουν να το σκάσουν αργότερα έχοντας σκοτώσει και αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο Charlie Hebdo κουασι διαφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ