Η Kate Bush, o James Joyce και το Comeback! - iefimerida.gr

Η Kate Bush, o James Joyce και το Comeback!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ερμηνεύτρια του Running Up That Hill και του Wuthering Heights, Kate Bush, επιστρέφει μετά από 6 χρόνια απομόνωσης από το μουσικό προσκήνιο. Όχημα της στο ταξίδι επιστροφής, το Director’s Cut, το νέο studio album που θα περιλαμβάνει επιτυχίες της από τους δίσκους Sensual World (1989) και Red Shoes (1993), σε νέες εκτελέσεις.

Ένα από τα highlights του album προβλέπεται να είναι η επανέκδοση του τραγουδιού Sensual World με το τίτλο Flower of the Mountain. Στη νέα αυτή έκδοση, θα περιλαμβάνονται λόγια από τον Οδυσσέα του James Joyce. Όπως δήλωσε η ίδια η Bush, στο παρελθόν, είχε επιδιώξει να συμπεριλάβει χωρία από το ογκώδες αριστούργημα στο τραγούδι της, αλλά δεν της είχε επιτραπεί. Αυτή τη φορά ωστόσο, της παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα και η Bush δηλώνει πανευτυχής που θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει το αρχικό της concept.

Ένα άλλο τραγούδι από το δίσκο The Sensual World, το Deeper Understanding, θα επανεκδοθεί αυτή τη φορά με τα φωνητικά του γιού της Albert και προβλέπεται να κυκλοφορήσει σε μορφή single.

Το Director’s Cut, κυκλοφορεί στις 16 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική Kate Bush James Joyce comeback
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ