Στον «πάγο» ο Τζαβέλλας - Εκτός αποστολής ο Νομπόα για ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Στον «πάγο» ο Τζαβέλλας - Εκτός αποστολής ο Νομπόα για ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Από την στιγμή που εξέφρασε μπροστά σε όλη την ομάδα τα παράπονά του για τον Γιώργο Τζαβέλλα, χρεώνοντάς του την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Έλληνα αμυντικό για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Ο Τζαβέλλας αν και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αποκλείστηκε από την αποστολή ενόψει του αγώνα στη Μυτιλήνη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του ούτε τον Νομπόα, παρά το γεγονός ότι ο άσος από το Εκουαδόρ προπονήθηκε κανονικά το πρωί με την υπόλοιπη ομάδα, συμμετέχοντας μάλιστα και στο εσωτερικό διπλό.

Από τις πρώτες σκέψεις του Αναστασιάδη φαίνεται πολύ πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Κατσικάς ως παρτενέρ του Βίτορ αφού δεν υπάρχει και άλλη λύση με τον Τζιόλη να παραμένει τραυματίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας νομποα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ