Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες] - iefimerida.gr

Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γεννημένος στις ΗΠΑ ακραίος μουσουλμάνος ιμάμης Ανουάρ Αλ-Αουλάκι, ο οποίος κατονομάστηκε από τους Γάλλους τρομοκράτες αδελφούς Κουασί ως ο πνευματικός τους καθοδηγητής, ξόδευε χιλιάδες δολάρια σε πόρνες.

Σύμφωνα με έγγραφα του FBI που διέρρευσαν, ο φανατικός ιμάμης της Αλ Κάιντα χρησιμοποίησε πόρνες τουλάχιστον επτά φορές ενώ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον. Ο εν λόγω ιμάμης, που σκοτώθηκε από αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τον Σεπτέμβριο του 2011, πιστεύεται ότι το εν λόγω διάστημα διέθεσε 2.300 δολάρια σε πόρνες. Το πάθος του για πόρνες ήταν ο λόγος που είχε συλληφθεί το 1996 και το 1997.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η CIA πλήρωσε 250.000 δολάρια σε έναν πράκτορα της Αλ Κάιντα για να βρει μια νύφη στον τρομοκράτη ιμάμη με σκοπό να τον εντοπίσει και να τον δολοφονήσει. Ας σημειωθεί ότι ο Ανουάρ Αλ-Αουλάκι ήταν ανάμεσα στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους τρομοκράτες στον κόσμο μετά τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Τον ρόλο της νύφης έπαιξε μια 32χρονη Κροάτισσα με το όνομα Αμίνα, η οποία υποτίθεται ότι ήταν θαυμάστριά του. Ο Αουλάκι τη βρήκε στο Facebook όπου έγραφε τα εξής: «Είμαι 32 ετών και έτοιμη για επικίνδυνα πράγματα. Ετοιμη να πεθάνω για τον Αλλάχ», έγραφε η νεαρή σε e-mail στον ιμάμη, σύμφωνα με τα έγγραφα που διέρρευσαν. Εκείνος της απάντησε μέσω Facebook και της έκανε πρόταση γάμου.

Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Υστερα από την ανταλλαγή μηνυμάτων, η Αμίνα ταξίδεψε στην Υεμένη έχοντας μαζί της μια βαλίτσα παγιδευμένη από τη CIA. Τελικά αυτή η βαλίτσα έγινε αντιληπτή και η Αμίνα δεν την πήρε μαζί της. Αργότερα παντρεύτηκε πραγματικά τον Αλ-Αουλάκι, ο οποίος είχε ήδη δύο συζύγους αραβικής καταγωγής.

H Αμίνα πριν και μετά:

Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ο πράκτορας που μεσολάβησε για την ανεύρεση της νύφης ήταν Δανός και η υπόθεση προκάλεσε σάλο στη Δανία όταν έγινε γνωστή, μετά τη δολοφονία του Αουλάκι. Η Δανία αρνήθηκε κάθε ανάμειξη, ενώ και η CIA δεν αποκάλυψε ποτέ τον ρόλο του πράκτορα.

Η είδηση της δολοφονίας του Αουλάκι με drone:

Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι -Πώς τον παγίδευσε η CIA [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ