Η «Χρυσή Μπάλα» (ξανά) στον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η «Χρυσή Μπάλα» (ξανά) στον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ροναλντο κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα» για το 2014, όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση της FIFA που έλαβε χώρα στην Ζυρίχη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Πορτογαλίας κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο για 2η σερί χρονιά και 3η συνολικά στην καριέρα του. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν. Ήταν μία απίστευτη χρονιά. Θα ήθελα να συνεχίσω την δουλειά που κάνω μέχρι σήμερα. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα που περνάει. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπαιρνα αυτό το βραβείο πίσω στο σπίτι μου, τρεις φορές. Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών» είπε μετά την βράβευση του από τον Τιερί Ανρί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο πήρε 37,66%, ο Μέσι 15,76% και ο Νόιερ 15,73% (ψήφισαν προπονητές και αρχηγοί εθνική ομάδων και επίλεκτοι δημοσιογράφοι).

Η «Χρυσή Μπάλα» (ξανά) στον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η «Χρυσή Μπάλα» (ξανά) στον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η «Χρυσή Μπάλα» (ξανά) στον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Η «Χρυσή Μπάλα» (ξανά) στον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Ο Βασίλης Τοροσίδης ψήφισε ως εξής:
1. Άριεν Ρόμπεν
2. Κριστιάνο Ρονάλντο
3. Φίλιπ Λαμ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ψήφισε:
1. Μάνουελ Νόιερ
2. Κριστιάνο Ρονάλντο
3. Άριεν Ρόμπεν

Προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Γιοακίμ Λεβ, Παγκόσμιος Πρωταλητής με την Γερμανία στο Μουντιάλ της Βραζιλία. Μετά τον Λεβ που είχε 36,23% στους ψήφους, ακολούθησε ο Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης με 22,05% και μετά το Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης με 19.02%.

Το βραβείο Fifa Fair Play για το 2014 πήγε σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στις διοργανώσεις της FIFA για την σεζόν που μας πέρασε.

Το γκολ του Χάμες Ροντρίγκες με την εθνική Κολομβίας στο Μεξικό ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της σεζόν με 42%. Κορυφαία γυναίκα παίκτης της χρονιάς η Ναντίν Κέσλερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Χρυσή Μπάλα 2014 Fifa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ