Καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στο Μοσχάτο το βράδυ -Αναζητούνται οι δράστες - iefimerida.gr

Καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στο Μοσχάτο το βράδυ -Αναζητούνται οι δράστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόμος επικράτησε το βράδυ στην οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο, καθώς όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί.


Συνολικά βρίσκονταν τρία άτομα στο αυτοκίνητο. Οταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσέγγισαν το αυτοκίνητο, ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη στην οδό Θεσσαλονίκης, όπου και οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο. Οταν οι αστυνομικοί τους πλησίασαν για να τους ακινητοποιήσουν, δυο εξ αυτών άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.


Τελικά συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος ενώ οι δύο ένοπλοι κατόρθωσαν να διαφύγουν. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχα ληστέψει υπό την απειλή όπλων πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Αλιμο. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυροβολισμοί καταδίωξη Μοσχάτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ