«Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες για το Επικρατείας των «Πράσινων-ΔΗΜΑΡ» - iefimerida.gr

«Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες για το Επικρατείας των «Πράσινων-ΔΗΜΑΡ»

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί ποδός βρίσκονται όλα τα κομματικά επιτελεία ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, και στο στρατόπεδο της Αγίου Κωνσταντίνου αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας «Πρασίνων-ΔΗΜΑΡ».

Επικεφαλής, θα είναι ο γνωστός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ενώ ακούγεται για τη δεύτερη θέση η προτεινόμενη από τους Πράσινους Όλγα Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr υποψήφιοι στο Επικρατείας θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας, καθώς και ο στενός συνεργάτης του κ. Κουβέλη και μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής Σάκης Παπαθανασίου.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν-και μεταξύ άλλων- υποψήφιος θα είναι και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ η τελευταία και τιμητική θέση αναμένεται να προσφερθεί στο ιστορικό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς κ. Μιχάλη Σαμπατακάκη.


Στέλλα Α. Γκαντώνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ