Εύη Τατούλη: Αρκετά με τους κομπλεξικούς βουλευτές [βίντεο] - iefimerida.gr

Εύη Τατούλη: Αρκετά με τους κομπλεξικούς βουλευτές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν είμαστε προϊόντα παρθενογένεσης, όλοι έχουμε μια προίκα και στην Ελλάδα ξέρετε, η οικογενειακή παράδοση είναι η καλύτερη προίκα συγκριτικά με άλλες προίκες όπως διάφορα οικονομικά συμφέροντα ή κομματικοί μηχανισμοί» ανέφερε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία Εύη Τατούλη στη εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο αποσαφηνίζοντας την πάγια ερώτηση για την σχέση της με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και την επιλογή της να εκτεθεί στις εκλογές.

«Το να έρχεται ο κάθε βουλευτής αφού πρώτα έχει ψηφίσει τα πάντα και να γκρινιάζει και να στεναχωριέται δήθεν για όλα αυτά που ψήφισε χωρίς ο ίδιος να κάνει τίποτα, δεν βοηθά ούτε στη δημοκρατία ούτε στον κοινοβουλευτισμό» ενώ προσέθεσε ότι χρειάζεται περαιτέρω ανεξαρτητοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αλλαγή του τρόπου αντιμετώπισης από την κεντρική πολιτική.

Απαντώντας σε τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Λιβάνη που κατήγγειλε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς η κα Τατούλη αναφέρθηκε στην ανεξαρτησία που χρειάζεται ανάμεσα στις τρεις εξουσίες υπογραμμίζοντας ότι «η εκάστοτε κυβέρνηση περνά όλα τα έργα και τις αποφάσεις από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς με σειρά ενεργειών».

Αναρωτήθηκε δε «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακυρώσει τους μηχανισμούς αυτούς και να αναλάβει πολιτικά όλους τους ρόλους αμφισβητώντας τις διαδικασίες και το κύρος της δικαιοσύνης» για να καταλήξει: «Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούμε να λέμε πάντα όχι, ούτε μπορούμε να είμαστε ελεγκτικοί μηχανισμοί οι ίδιοι οι πολιτικοί.»

Τέλος, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία Εύη Τατούλη επισήμανε ότι αυτό που προέχει για τη χώρα είναι η ετοιμότητα διακυβέρνησης. «Έχει σημασία να νιώσουμε τη σιγουριά ότι η επόμενη μέρα της λαϊκής εντολής θα μας βρει με μια Κυβέρνηση έτοιμη να εφαρμόσει το πρόγραμμα διακυβέρνησής της», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύη Τατούλη ΝΔ βουλευτές 2015 εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ