Η κόρη του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη τραγουδάει υπέροχα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Η κόρη του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη τραγουδάει υπέροχα [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης αφιερώνει στους φίλους του στο fb ένα τραγούδι της κόρης του Ειρήνης.

«Όπως ξέρετε είμαι ένας άνθρωπος συγκρατημένος και αποφεύγω τα επίθετα και τις υπερβολές. Το τραγούδι όμως αυτό της κόρης μου, μου αρέσει τόσο πολύ, μου δίνει τόση αισιοδοξία για το μέλλον, που το αφιερώνω σε όλους τους φίλους μου. Τα πράγματα πάντα μπορούν να πάνε καλύτερα».

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ευρωβουλευτής, επέλεξε να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα και να ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στην αγορά της επικοινωνίας. Ο ίδιος δεν κατεβαίνει στις εκλογές αν και ο μικρός σε μέγεθος φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός πολιτικός σχηματισμός της Δράσης, της οποίας εξακολουθεί να είναι πρόεδρος ,συνεργάζεται με το Ποτάμι και υποψήφιοί της βρίσκονται σε αρκετές από τις λίστες του.

Σε ένα από τα τελευταία του post στο facebook μίλησε ως πατέρας και όχι ως πολιτικός. Αντί για οποιοδήποτε άλλο μήνυμα διάλεξε ένα τραγούδι της κόρης του, της Ειρήνης Σκυλακάκη. Πρόκειται για το τραγούδι Tonight.
Η Ειρήνη Σκυλακάκη, στα 24 της χρόνια, είναι μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της νέας ελληνικής σκηνής. Ηδη στην αγορά κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο "Before Dawn" που αποτελείται από δώδεκα αγγλόφωνα κομμάτια σε μουσική και στίχους από την ίδια. Η νεαρή τραγουδοποιός αναδείχθηκε μέσα από το Jumping Fish, τη μουσική πλατφόρμα της Cosmote, την εποχή του επιτυχημένου πρώτου της single "In The Light".

Η κόρη του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη τραγουδάει υπέροχα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η κόρη του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη τραγουδάει υπέροχα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η κόρη του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη τραγουδάει υπέροχα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Η κόρη του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη τραγουδάει υπέροχα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Η κόρη του ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη τραγουδάει υπέροχα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ