Η οικογένεια του Κουλιμπαλί καταδικάζει τις πράξεις του - iefimerida.gr

Η οικογένεια του Κουλιμπαλί καταδικάζει τις πράξεις του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασαν η μητέρα και η αδερφή του τζιχαντιστή τρομοκράτη Αμεντί Κουλιμπαλι, καταδικάζοντας δημόσια τις πράξεις του.

Η μητέρα και η αδελφή του Κουλιμπαλί καταδίκασαν τις ενέργειες του και τη δολοφονία των 4 ομήρων και μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου έστειλαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ ευχήθηκαν οι πράξεις του να μην «καταδικάσουν» στο σύνολο της τη μουσουλμανική θρησκεία.

«Καταδικάζουμε αυτές τις πράξεις. Δεν συμμεριζόμαστε με κανένα τρόπο τις εξτρεμιστικές ενέργειες. Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει συγκερασμός αυτών των αποτρόπαιων πράξεων και της μουσουλμανικής θρησκείας. Επιθυμούμε, τέλος, όλοι οι πολίτες να είναι ενωμένοι και αλληλέγγυοι, όπως είμαστε εμείς με τις οικογένειες των θυμάτων» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμεντί Κουλιμπαλί οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ