Το νέο Toyota Tacoma είναι και ένδειξη για το καινούργιο Hilux - iefimerida.gr

Το νέο Toyota Tacoma είναι και ένδειξη για το καινούργιο Hilux

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ η Toyota θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Tacoma, του μεσαίου της για τις ΗΠΑ αγροτικού, που για μας εδώ έχει σημασία γιατί μας δίνει μια εικόνα της καινούργιας γενιάς του Hilux, του επιτυχημένου της πικάπ. Μάλιστα οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας σκέφτονται να ενοποιήσουν τη γκάμα των αγροτικών τους, για λόγους οικονομίας φυσικά, που προς το παρόν απλά μοιράζονται κάποια αισθητικά στοιχεία.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το καινούργιο Tacoma δείχνει ιδιαίτερα δυναμικό και στιβαρό, χάρη στη νέα, μεγάλη του μάσκα, αλλά και του έντονου ανάγλυφου του αμαξώματός του. Ειδικά στο προφίλ του.

Περισσότερες λεπτομέρειες –κινητήρες, αναρτήσεις, εκδόσεος- για το νέο Toyota Tacoma, άρα σε κάποιο βαθμό και για το Hilux, θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Το νέο Toyota Tacoma είναι και ένδειξη για το καινούργιο Hilux | iefimerida.gr 0
Το νέο Toyota Tacoma είναι και ένδειξη για το καινούργιο Hilux | iefimerida.gr 1
Το νέο Toyota Tacoma είναι και ένδειξη για το καινούργιο Hilux | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο έκθεση Ντιτρόιτ Toyota Tacoma
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ