Τζολί και Πιτ είχαν παντρευτεί πριν από το... γάμο - iefimerida.gr

Τζολί και Πιτ είχαν παντρευτεί πριν από το... γάμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε νυφικό, ο Μπραντ Πιτ κοστούμι και τα έξι παιδιά τους κανόνισαν τα πάντα για το γάμο. Με μία μικρή λεπτομέρεια όμως, που παρέμενε άγνωστη ως τώρα. Το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο!

Ο γάμος των δύο ηθοποιών έγινε τον περασμένο Αύγουστο, στον αμπελώνα που τους ανήκει στη νότια Γαλλία. Ή τουλάχιστον αυτό γνώριζε ο κόσμος έως τώρα. Οπως αποκάλυψε όμως η Τζολί, οι δύο τους είχαν ήδη παντρευτεί νωρίτερα.

«Ως Αμερικανοί, δεν μπορούσαμε να παντρευτούμε νόμιμα στη Γαλλία. Οπότε είχαμε παντρευτεί ήδη στην Καλιφόρνια», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο περιοδικό Io Donna. Πώς ήταν όμως ο... κανονικός τους γάμος; Διόλου ρομαντικός, όπως παραδέχθηκε και η ίδια.

«Απλά είπα μία ημέρα στον Μπραντ ''ας συναντηθούμε στις 4.30 μ.μ.'', τηλεφώνησα σε έναν ειρηνοδίκη και ετοιμάσαμε τα απαραίτητα έγγραφα», είπε η Τζολί. Βέβαια, η τελετή που ακολούθησε, στη Γαλλία, είχε άφθονο ρομαντισμό, καθώς τα παιδιά τους έγραψαν τους όρκους του ζευγαριού, ετοίμασαν την τούρτα, ζωγράφισαν το πέπλο του νυφικού της Τζολί και βέβαια πήραν μέρος στην όλη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ