Ο Mick Jagger είπε στην Joss Stone να το βουλώσει! - iefimerida.gr

Ο Mick Jagger είπε στην Joss Stone να το βουλώσει!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαλλιά κουβάρια έγιναν σε στούντιο ηχογράφησης ο Mick Jagger των Rolling Stones και η διάσημη τραγουδίστρια Joss Stone αφού η τελευταία δεν έλεγε να κλείσει το στόμα της ούτε λεπτό.
Οι δύο τους μαζί με τον Dave Stewart των Eurythmics, τον γιο του Bob Marley Damian και τον συνθέτη A.R. Rahman, βρίσκονταν για ηχογράφηση σε στούντιο καθώς έχουν δημιουργήσει το νέο γκρουπ SuperHeavy.
Ωστόσο όταν κάθισαν να γράψουν νέα τραγούδια η Joss Stone δεν έλεγε να σταματήσει να σιγοτραγουδά και να χαζοκουβεντιάζει. Έτσι κάποια στιγμή ο Mick Jagger έγινε κυριολεκτικά έξαλλος μαζί της ο ίδιος δήλωσε: « Το ξέρω ότι μιλάει και γελάει διαρκώς. Δεν είναι από τα κορίτσια που θα καθίσουν ήσυχα σε μια γωνιά και δεν θα ξέρεις τί σκέφτεται. Η Joss σκέφτεται διαρκώς και μιλάει διαρκώς και τραγουδάει διαρκώς και της λέω Joss μπορώ να έχω πέντε λεπτά ησυχίας, χωρίς τραγούδια. Joss σκάσε επιτέλους!»
Ο Mick όμως επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε βρετανικό μουσικό περιοδικό ότι όντως τα πήρε και με τον πρώην φίλο του Keith Richards γιατί θεώρησε ότι τον ρεζιλεύει στην νέα του αυτοβιογραφία και εξαιτίας αυτού του βιβλίου δεν θα τον καλέσει για να συναντήσει επί σκηνής τους υπόλοιπους Rolling Stones στο live που θα κάνουν κάποια στιγμή τις προσεχείς εβδομάδες στο club Marquee στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ