«Λύγισε» στο φινάλε ο Παναθηναϊκός στην Βαρκελώνη – Ηττα με 80-76 από την Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

«Λύγισε» στο φινάλε ο Παναθηναϊκός στην Βαρκελώνη – Ηττα με 80-76 από την Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός μέχρι και τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα διεκδικούσε τη νίκη, ωστόσο στο τέλος οι Ισπανοί πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας με 80-76 για το Top 16 της Ευρωλίγκα.

Έτσι, οι ψυχωμένοι πράσινοι (που προηγούνταν αυτοί με δέκα στα μισά της δεύτερης περιόδου) γυρίζουν στην Αθήνα με την πρώτη τους ήττα στο Top-16 (1-1), αλλά κρατούν σαν παρακαταθήκη την εμφάνιση.

Ο Χουέρτας με έξι τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο(!) και 22 πόντους ήταν ο κύριος λόγος της ήττας, ενώ για το τριφύλλι 16 είχε ο εξαιρετικός Νέλσον, 11 πρόσθεσε ο Γκιστ, 9 Μπατίστα και 8 οι Διαμαντίδης-Φώτσης (με τον δεύτερο να ΄χει δύο καθοριστικά χαμένα τρίποντα προς το φινάλε).

Μπαρτσελόνα: Ντόελμαν 12, Χεζόνια 11, Χουέρτας 22, Αμπρίνες 11, Σατοράνσκι 2, Τόμας 4, Όλεσον 5, Λάμπε 4, Τόμιτς 9

Παναθηναϊκός: Σλότερ 7, Γιάνκοβιτς 7, Φώτση 8, Νέλσον 16, Μαυροκεφαλίδη 7, Διαμαντίδης 8, Γκιστ 11, Μπατίστα 9, Μπλουμς 3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ