Ετσι σκοτώθηκαν ο Κουλιμπαλί και οι Κουασί – Η «έξοδος», το ανοιχτό τηλέφωνο και η προσευχή - iefimerida.gr

Ετσι σκοτώθηκαν ο Κουλιμπαλί και οι Κουασί – Η «έξοδος», το ανοιχτό τηλέφωνο και η προσευχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κουλιμπαλί και αδέρφια Κουασί είναι νεκροί από τα πυρά της Αστυνομίας μετά από επιχειρήσεις σε Βενσέν και Νταμαρτάν αντίστοιχα. Ωστόσο, έχει τεράστιο ενδιαφέρον πως σκοτώθηκαν και οι τρεις τους.

Ο Αμεντί Κουλιμπαλί, ο τρομοκράτης που βρισκόταν στο παντοπωλείο στο Βενσέν στο νότιο Παρίσι, έκανε ένα μοιραίο λάθος με αποτέλεσμα να δώσει την μεγάλη ευκαιρία στην Αστυνομία να μπει μέσα και να τον σκοτώσει.

Ο Κουλιμπαλί από το σταθερό τηλέφωνο του παντοπωλείου επικοινώνησε με την Αστυνομία, όπου τόνισε ότι θα σκοτώσει όλους τους ομήρους αν δεν αφήσουν ελεύθερους τα αδέρφια Κουασί. Ωστόσο, έκανε το λάθος και άφησε το τηλέφωνο ανοιχτό. Έτσι η Αστυνομία άκουγε ότι γινόταν στο κατάστημα. Ετσι, την στιγμή που ο Κουλιμπαλί γονάτισε να προσευχηθεί μέσα στο εβραϊκό παντοπωλείο τότε η Αστυνομία έκανε την επέμβαση της και έπεσε νεκρός ο τρομοκράτης.

Την ίδια ώρα, στο τυπογραφείο στο Νταμαρτάν που βρισκόντουσαν τα αδέρφια Κουασί (με έναν όμηρο και ακόμη έναν υπάλληλο που κρυβόταν) αμφότεροι έπεσαν νεκροί από τα πυρά της Αστυνομίας όταν βγήκαν έξω από το εργοστάσιο. Μάλιστα, τα αδέρφια Κουασί σκοτώθηκαν όπως ακριβώς ήθελαν, ως μάρτυρες, όπως είπαν και οι δύο.
Τέλος στο τυπογραφείο τα αδέρφια Κουασί έφτασαν μετά από ανθρωποκυνηγητό και ανταλλαγή πυροβολισμών με την Αστυνομία και έχοντας μαζί τους τον όμηρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ