Στεφάν για Κουμανταρέα: Τον θεωρούσα πατέρα μου – Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό - iefimerida.gr

Στεφάν για Κουμανταρέα: Τον θεωρούσα πατέρα μου – Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος Στεφάν ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα, ενώ, ο συνεργός του πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργός του Στεφάν αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν συμμετείχε στην δολοφονία του συγγραφέα ή στη ληστεία.

Από την πλευρά του ο Στεφάν φέρεται να δήλωσε ότι θεωρούσε τον Μένη Κουμανταρέα κάτι λιγότερο από πατέρα του «Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό. Γνώριζα εκείνον και τη γυναίκα του. Ηταν ευεργέτης και φίλος μου» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Αναφορικά με το επίμαχο βράδυ ο Στεφάν φέρεται να είπε πως είχε πάει στο σπίτι του συγγραφέα για να δανειστούν χρήματα, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν. Σημείωσε, πάντως, ότι δεν γνώριζε αν ο Μένης Κουμανταρέας φυλούσε χρήματα στο σπίτι του.

Επισήμανε, μάλιστα, ότι βοηθούσε το ζεύγος Κουμανταρέα σε διάφορες εργασίες όπως μετακόμιση και επισκευές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ