Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ - iefimerida.gr

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ, στο οποίο έχει τεθεί επικεφαλής ο δημοσιογράφος Αντώνης Μυλωνάκης, ενώ την τελευταία θέση, καταλαμβάνει ο πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ δικηγόρος κ. Ν. Σαλαβράκος.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:

01. Αντώνης Μυλωνάκης
02. Ανδρέας Παπαμιχαήλ
03. Νικήτας Πετρούλιας
04. Σοφία Παραδείση
05. Όθων Φλωράτος
06. Φώτης Χαρίτος
07. Ευαγγελία Δέσκα
08. Κώστας Κατσούδας
09. Αγγελική Τσουκαλά
10. Φώτης Μπαμπάνης
11. Δημοσθένης Ευσταθίου
12. Νίκος Σαλαβράκος

Δήλωση του Αντώνη Μυλωνάκη

«Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται κάτω από τη μπότα των Γερμανών και διεθνών τοκογλύφων. Ο περίφανος ελληνικός λαός στραγγαλίζεται και απαξιώνεται καθημερινά τα τελευταία 4 χρόνια. Ήρθε η ώρα της επανάστασης. Σ’ αυτές τις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές, αποφάσισα δεχόμενος τη τιμητική πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη, να ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, μαζί με τους αγωνιστές της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς παράταξης για την τελική νίκη.

Τιμώντας τις αξίες Αξιωματικού και πιλότου του ελληνικού στρατού, αλλά και του μαχητή δημοσιογράφου, υπόσχομαι να πολεμήσω με μυαλό και ψυχή για την Ελληνίδα και τον Έλληνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 ΛΑΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ