Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: 259 χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες την Πέμπτη - iefimerida.gr

Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: 259 χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες την Πέμπτη

Συνεχής άνοδος στους μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr συνεχίζει την ξέφρενη αύξηση της επισκεψιμότητάς του σπάζοντας καθημερινά τα προηγούμενα ρεκόρ του. Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα μας δέχτηκε 414.558 επισκέψεις από 259.112 μοναδικούς επισκέπτες σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics.

Μέσα σε μία μόνο ημέρα, οι αναγνώστες του iefimerida.gr είδαν συνολικά 1.343.396 σελίδες μας με μέσο χρόνο παραμονής ανά επίσκεψη τα 7 λεπτά.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, εμφανίζονται οι επισκέψεις, οι μοναδικοί επισκέπτες και οι προβολές σελίδας την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: 259 χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες την Πέμπτη | iefimerida.gr 0

Το νέο ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών είναι το τρίτο συνεχόμενο μέσα σε μια εβδομάδα, και έρχεται ως επιστέγασμα της ραγδαίας αύξησης στην επισκεψιμότητα που παρουσιάζει η ιστοσελίδα από το Νοέμβριο του 2014, όταν βγήκε στον αέρα το νέο layout.

Όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, το Δεκέμβριο το iefimerida.gr ξεπέρασε τα 2 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες το μήνα και όπως φαίνεται το Γενάρη θα πάει ακόμα πιο ψηλά. Τις πρώτες 8 ημέρες του τρέχοντος μήνα οι μοναδικοί επισκέπτες μας έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο δηλαδή παρατηρείται ήδη αύξηση 40% στους μοναδικούς επισκέπτες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του Δεκεμβρίου.

Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: 259 χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες την Πέμπτη | iefimerida.gr 1

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι το iefimerida.gr έχει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στους επισκέπτες από κινητά (+60%) και tablets (53%). Αυτό κατά τη γνώμη μας δείχνει ότι οι αναγνώστες θεωρούν πετυχημένο και το νέο responsive design που προσαρμόζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας αυτόματα σε κάθε συσκευή.

Νέο ρεκόρ για το iefimerida.gr: 259 χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες την Πέμπτη | iefimerida.gr 2

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iefimerida ρεκόρ επισκεψιμότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ