Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου - Ζανιά στη Βουλή - iefimerida.gr

Συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου - Ζανιά στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 2 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η έκτακτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή, παρουσία του προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργου Ζανιά, ενώ σε ανοικτή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους βρίσκεται ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αρχικά αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Γιώργο Παπανδρέου για τις τελευταίες εξελίξεις και τις συνεχείς επαφές του με τον Γερμανό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ και οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να χαράξουν πορεία ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων με την Τρόικα.

Στην πορεία θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη με τις διοικήσεις των τραπεζών, προκειμένου να εξεταστούν η πορεία ανταλλαγής των ομολόγων αλλά και -κυρίως- η αντοχή του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μπροστά στα διάφορα σενάρια που αφορούν στην πορεία της χώρας μας εντός και εκτός του Ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ