Μαρτυρίες-σοκ μέσα από το Charlie Hebdo: Παντού αίματα και πτώματα – Μακάβριες και βίαιες σκηνές - iefimerida.gr

Μαρτυρίες-σοκ μέσα από το Charlie Hebdo: Παντού αίματα και πτώματα – Μακάβριες και βίαιες σκηνές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν οι μαρτυρίες από ανθρώπους που έζησαν το λουτρό αίματος στο Charlie Hebdo, ενώ, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ένας Ελληνας, ο Κυριάκος Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο κτίριο.

Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και περιέγραψε πως έζησε την τραγωδία.

Ανέφερε ότι ο ίδιος εργαζόταν στον 1ο όροφο του κτιρίου, ενώ, τα όσα τραγικά συνέβησαν στον 2ο και 3ο όροφο.
«Περίπου στις 11.30 ακούσαμε πολύ θόρυβο. Ηταν σαν να έπεφταν μεταλλικά τραπέζια, κατσαρόλες και άλλα αντικείμενα» ανέφερε ο Κυριάκος Χατζηκωνσταντίνου και πρόσθεσε «λίγη ώρα αργότερα επικοινωνήσαμε με την αστυνομία η οποία μας συνέστησε να μείνουμε στις θέσεις μας».

Σημείωσε, επίσης, ότι μετά από λίγη ώρα κατάλαβαν ότι κάτι τραγικό είχε συμβεί και πανικοβλήθηκαν, ενώ, η αστυνομία τους ενημέρωσε για το τραγικό συμβάν και τους 12 θανάτους.

Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου επισήμανε ότι δεν γνώριζε προσωπικά τα θύματα αλλά τους συναντούσε στους διαδρόμους και τα ασανσέρ και έλεγαν μια ευγενική, τυπική «καλημέρα».

Αποκάλυψε, πάντως, πως εκείνη την ημέρα η είσοδος του κτιρίου ήταν εντελώς ακάλυπτη και δεν χρειαζόταν ειδική κάρτα για να μπει κάποιος μέσα, καθώς, πραγματοποιούνταν εργασίες στην εξώπορτα.

Αυτό, πάντως, δημιουργεί νέα ερωτήματα για το αν οι δράστες γνώριζαν ότι εκείνη την ημέρα ήταν εύκολη η πρόσβαση στο κτίριο.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των πρώτων που μπήκαν μέσα μετά το μακελειό

Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν στα αιματοβαμμένα γραφεία του Charlie Hebdo μετά το μακελειό.

Ενας αυτόπτης μάρτυρας σημειώνει ότι μύριζε παντού μπαρούτι, ενώ, η σκηνή με τα γραφεία γεμάτα αίματα ήταν πολύ βίαιη και μακάβρια.

Ενας άλλος σημειώνει ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τη θέα του δωματίου όπου ήταν μέσα στοιβαγμένοι και νεκροί οι σκιτσογράφοι της εφημερίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ