Αυτή είναι η 27χρονη αστυνομικός που έγινε το 13ο θύμα της τυφλής βίας στο Παρίσι - iefimerida.gr

Αυτή είναι η 27χρονη αστυνομικός που έγινε το 13ο θύμα της τυφλής βίας στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομικός που έχασε τη ζωή της στο Παρίσι από το δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, ήταν μόλις 27 ετών.

Ο τραγικός κατάλογος των θυμάτων ανέβηκε έτσι στους 13 από το κύμα βίας που ενέσκηψε τα τελευταία 24ωρα στη Γαλλία. Ονομάζονταν Κλαρίσα Ζαν Φιλίπ με καταγωγή από την Μαρτινίκα.

Η 27χρονη γυναίκα αστυνομικός που περιπολούσε στην περιοχή δέχθηκε έναν πυροβολισμό από πίσω στο κεφάλι. Οι περαστικοί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή, μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά υπέκυψε στο τραύμα της.

Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά και ένας δημοτικός υπάλληλος. Αργά το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικές πηγές είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι έχουν συλληφθεί δυο άτομα για το περιστατικό ένας 52χρονος και άλλος ένας αγνώστου ηλικίας.
Οι γαλλικές αρχές θεωρούν τρομοκρατικό και αυτό το χτύπημα, ωστόσο, ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών αποσυνέδεσε την δολοφονία της 27χρονης αστυνομικού από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση στη Βαστίλη στο περιοδικό Charlie Hebdo, όπου 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός δολοφονία Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ