Ο γιος του Κάστρο βρίσκεται στην Αθήνα - iefimerida.gr

Ο γιος του Κάστρο βρίσκεται στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη Τύπου δίνει αυτή την ώρα στην Αθήνα ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, που επισκέπτεται τη χώρα μας στα πλαίσια της έκδοσης στα ελληνικά, του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος- Η αυτοκρατορία του τρόμου».


Εκδηλώσεις
Παρουσίαση του βιβλίου του Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν με τίτλο:
«Το τίμημα της ισχύος- Η αυτοκρατορία του τρόμου».
Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 , στις 7:00 μμ, στην ΑΛΚΥΟΝΙΣ
Διάλεξη του Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας ΙΙ», την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, στις 7:00μμ, σε φοιτητές, με τη συμμετοχή των καθηγητών Προκόπη Παπαστράτη, Μιχάλη Λυμπιεράτου, στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.
Εκδήλωση διεθνιστικής αλληλεγγύης
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κουβανικού Κινηματογράφου για τα 56 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διεθνιστικής αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, στον κινηματογράφο Studionew star art cinema (Σπάρτης και Σταυροπούλου 33 πλ. Αμερικής) την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, στις 7μμ.
Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Νίκος Καρανδρέας και ο Αλεχάντρο Κάστρο. Θα προβληθεί η ταινία Kangamba για τη διεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας στην Αγκόλα, στην οποία συμμετείχε ως εθελοντής ο Αλεχάντρο Κάστρο.
Θ’ ακουστούν τραγούδια για τη διεθνή αλληλεγγύη σε ποίηση του Φώντα Λάδη και μουσική του Θάνου Μικρούτσικου. Στο πιάνο ο Γιώργος Καμπογιάννης. Τραγουδούν η Μπέττυ Χαρλαύτη και ο Δημήτρης Κάσσαρης.
Επισκέψεις
Ο Αλεχάντρο Κάστρο θα συναντηθεί με τον Μίκη Θεοδωράκη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα επισκεφτεί ιστορικούς χώρους, που συμβολίζουν την αντίσταση σε διαφορετικές εποχές, μεταξύ αυτών την Γέφυρα του Γοργοπόταμου, το μουσείο Μακρονησιωτών εξορίστων και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης .
Θα επισκεφθεί επίσης το Ηράκλειο Κρήτης, το Ναύπλιο, την Επίδαυρο, το Άργος την Λαμία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραούλ Κάστρο γιος Αθήνα επίσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ