Γκολεμά για Σπυροπούλου: Τα ζαβά που βγάζουν χιλιάρικα για πλάκα -Εκλαψε η αγαθή του Αlpha η καλόγρια - iefimerida.gr

Γκολεμά για Σπυροπούλου: Τα ζαβά που βγάζουν χιλιάρικα για πλάκα -Εκλαψε η αγαθή του Αlpha η καλόγρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα «Καρντάσιανς» έγινε η αφορμή για το νέο ξέσπασμα της Ντέπυς Γκολέμα.

«Αχ τι ακούω, η δόλια. Τι ,τι ,τι και δεν τα σπάω....και δε μιλάω», έγραψε σε ανάρτησή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής η τηλεκριτικός, σχολιάζοντας τα όσα άκουγε από την παρουσιάστρια για την πρόσφατη επεισοδιακή συνάντησή τους στο Κολωνάκι.

Μετά το τέλος της εκπομπής, δε, ανέφερε: «Καληνύχτα παίδες.... Είπε και ο Γρηγόρης τον πόνο του, έκλαψε και η αγαθή του ΑΛΦΑ η καλόγρια, νταξ το βγάλατε το ψωμάκι σας πάλι μες την ανοησία και τη βλακεία, που κάθομαι και σας ακούω... Να μιλήσω, να πω τι? Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Ένας σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες.... Άει καληνύχτα με τα ζαβά που βγάζουν τα χιλιάρικα για πλάκα και ο κόσμος πεινάει...».

Παράλληλα, η Ντέπυ Γκολεμά ανέφερε ότι, μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, δέχθηκε πρόσκληση ώστε να εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο ως καλεσμένη στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Την οποία όμως, όπως έγραψε, δεν πρόκειται να αποδεχθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκολεμα Σπυροπούλου κόντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ