Εικόνες απόγνωσης στο Παρίσι: Γάλλοι διασώστες προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή την αστυνομικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες απόγνωσης στο Παρίσι: Γάλλοι διασώστες προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή την αστυνομικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στο Παρίσι, καθώς μετά τη δολοφονία 12 ανθρώπων στην επίθεση των τρομοκρατών εναντίον του περιοδικού Charlie Hebdo, ακόμα μία αστυνομικός έχασε τη ζωή της σήμερα το πρωί μετά από επίθεση αγνώστου.

Η άτυχη γυναίκα, μέλος της Δημοτικής Αστυνομίας στο Παρίσι, έπεσε βαριά τραυματισμένη στο έδαφος από τα πυρά αγνώστου και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά της. Στο σημείο της επίθεσης έφθασαν άμεσα διασώστες και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας διασώστης προσπαθεί με μαλάξεις στην καρδιά της άτυχης γυναίκας να την επαναφέρει στη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία αστυνομικός πυροβολισμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ