Πρόταση για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στον πρώην πρόεδρο της Δράσης, Αντύπα Καρίπογλου - iefimerida.gr

Πρόταση για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στον πρώην πρόεδρο της Δράσης, Αντύπα Καρίπογλου

EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. έγινε σύμφωνα με πληροφορίες στον πρώην Πρόεδρο της Δράσης κ. Αντύπα Καρίπογλου.

Ο κ. Καρίπογλου είχε διαφοροποιηθεί από την απόφαση απορρόφησης της Δράσης από το Ποτάμι, εκφράζοντας την άποψη ότι την ώρα που το διακύβευμα είναι η διασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, δεν υπάρχει περιθώριO για οποιαδήποτε άλλη επιλογή πέραν της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της ΝΔ αφορούσε υποψηφιότητα του κ. Καρίπογλου ακόμα και εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ ενώ η συζήτηση του κ. Καρίπογλου με τη ΝΔ, που διεξάγεται σε πολύ θετικό κλίμα, αφορά στη συνεργασία και συνεισφορά του στην ταχύτερη προώθηση μεταρρυθμίσεων που θα επισπεύσουν την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση του κ. Καρίπογλου, ενώ πηγές που συνομιλούν τόσο με τη Συγγρού όσο και με τον κ. Καρίπογλου αναφέρουν, ότι διάθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεργαστούν, ανεξαρτήτως αν ο κ. Καρίπογλου περιληφθεί τελικά ή όχι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ