«Mην ξεσκίζουμε ρε παιδιά τη γυναίκα» -Η Ελενα Ακρίτα γράφει για την υποψήφια βουλευτή Κατερίνα Στανίση - iefimerida.gr

«Mην ξεσκίζουμε ρε παιδιά τη γυναίκα» -Η Ελενα Ακρίτα γράφει για την υποψήφια βουλευτή Κατερίνα Στανίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν πρόβλημα όσοι θεωρούν ασύμβατους τους όρους «λαϊκή τραγουδίστρια» και «κυρία», γράφει στο Facebook η Ελενα Ακρίτα μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε η Κατερίνα Στανίση όταν ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία».

Η Ελενα Ακρίτα ζητά να σταματήσει τώρα ο κανιβαλισμός με την Κατερίνα Στανίση. Mάλιστα, σε ένα σχόλιο κάτω από την αρχική της ανάρτηση τονίζει «επιλογή της και δικαίωμα της. Με ποιο κριτήριο ένας λαός που έχει ψηφίσει τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα απαξιώνει και διαπομπεύει μια γυναίκα που δεν δήλωσε ποτέ κάτι που δεν είναι - κι ούτε το έπαιξε "κάπως";».

Προσθέτει πως η πιο όμορφη εικόνα της Βουλής ήταν αυτή της Ελένης Γερασιμίδου που μετά την ψηφοφορία περίμενε το λεωφορείο στη στάση: «Την πιο όμορφη εικόνα στη Βουλή που μόλις διαλύθηκε μας την πρόσφερε μια ηθοποιός: Η Ελένη Γερασιμίδου που, μετά την ψηφοφορία για ΠτΔ, περιμένει στη στάση του λεωφορείου».

«Mην ξεσκίζουμε ρε παιδιά τη γυναίκα» -Η Ελενα Ακρίτα γράφει για την υποψήφια βουλευτή Κατερίνα Στανίση | iefimerida.gr 0


Η ανάρτηση που έκανε η Ελενα Ακρίτα είναι η ακόλουθη:
«Για την Κατερίνα Στανίση: Γιατί αυτός ο κανιβαλισμός, ρε παιδιά; Δεν κρίνω το κόμμα που την στεγάζει - έτσι κι αλλιώς τυπικά θέτει υποψηφιότητα η γυναίκα. Απλά προσπαθώ να καταλάβω. Έχουμε τόση ανοχή σε ορισμένα σιχάματα - τα οποία θα 'κοσμήσουν' και το προσεχές κοινοβούλιο στανταράκι! - και ξεσκίζουμε ποια; Μια απλή γυναίκα που από μικρή έφαγε τη ζωή της στους 'καπνούς και στα ξενύχτια'.

Δεν την γνωρίζω προσωπικά κι ούτε με λες φαν του ρεπερτορίου της. Είναι όμως μια χαμηλών τόνων σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Κι εγώ αυτό το σέβομαι.
Δεν θα βγει έτσι κι αλλιώς (κι ομολογώ δεν έχω πειστεί ότι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι).
Αλλά ας μην την ξεσκίζουμε, ρε παιδιά τη γυναίκα. Η Κατερίνα Στανίση τίμια δούλεψε. Ούτε έκλεψε, ούτε σκότωσε. Και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα με την προσωπική της ζωή.

«Mην ξεσκίζουμε ρε παιδιά τη γυναίκα» -Η Ελενα Ακρίτα γράφει για την υποψήφια βουλευτή Κατερίνα Στανίση | iefimerida.gr 1


Αν κάποιοι θεωρούν τους όρους 'λαϊκή τραγουδίστρια' και 'κυρία' ασύμβατους - να το κοιτάξουν γιατί αυτοί έχουν το πρόβλημα. Κι ας κοιτάξουν επίσης ποιούς - και με ποιον γνωμονα - ψηφίζουν αυτοί. Αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ