Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροπλάνο της AirAsia στον βυθό της θάλασσας - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροπλάνο της AirAsia στον βυθό της θάλασσας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγη ώρα οι πρώτες φωτογραφίες από τα απομεινάρια του αεροπλάνου της AirAsia στον βυθό της Θάλασσας της Ιάβας.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν κομμάτια από το Airbus που συνετρίβη στις 28 Δεκεμβρίου, παρασύροντας στον θάνατο 162 άτομα. Όπως ανακοίνωσε μάλιστα προς τα ΜΜΕ ο επικεφαλής της υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης Φρανσίσκους Μπάμπανγκ Σοελίστιο, βρέθηκε η ουρά της του αεροσκάφους.

«Βρήκαμε την ουρά, κάτι που ήταν για σήμερα ο κύριος στόχος μας», δήλωσε ο Σοελίστιο και συμπλήρωσε: «Το τμήμα της ουράς βρέθηκε και η ανεύρεσή του σε θέση στον δεύτερο τομέα προτεραιότητάς μας επιβεβαιώθηκε». Η ουρά είναι το τμήμα στο οποίο βρίσκονται τα κρίσιμης σημασίας μαύρα κουτιά που καταγράφουν τις συνομιλίες και τα στοιχεία της πτήσης.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροπλάνο της AirAsia στον βυθό της θάλασσας | iefimerida.gr 0
Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροπλάνο της AirAsia στον βυθό της θάλασσας | iefimerida.gr 1
Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροπλάνο της AirAsia στον βυθό της θάλασσας | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ