Πρώτος στόχος ο Αλόνσο το 2016 για Μερσέντες - iefimerida.gr

Πρώτος στόχος ο Αλόνσο το 2016 για Μερσέντες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τότο Γουλφ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μερσέντες, δήλωσε πως ο Αλόνσο είναι η πρώτη τους επιλογή για το 2016, αν δεν ανανεώσει μαζί τους ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Μερσέντες δήλωσε πως αν ο Άγγλος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα (εκπνέει στα τέλη του 2015), τότε θα στραφούν στον Αλόνσο «Δεν υπάρχει βιασύνη (εννοεί σχετικά με την ανανέωση του Χάμιλτον), είναι κάτι που θα το συζητήσουμε μέσα στη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος. Προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε με το δίδυμο οδηγών που έχουμε (ο άλλος είναι ο Ρόζμπεργκ). Αν, όμως, αυτό δε συμβεί, τότε η πρώτη εναλλακτική λύση είναι ο Αλόνσο. Και έπειτα ακολουθεί ο Μπότας».

Τα λόγια του Γουλφ προφανώς και έχουν αποπροσανατολιστικό χαρακτήρα, καθώς ο Αλόνσο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη ΜακΛάρεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλόνσο γουλφ Μερσεντές Χάμιλτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ