Ολα... μηδέν στα Ιωάννινα για ΠΑΣ και Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ολα... μηδέν στα Ιωάννινα για ΠΑΣ και Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την θερμοκρασία πολύ χαμηλή, αλλά χωρίς ομίχλη, τελικά διεξήχθη το υπόλοιπο του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός για την Super League, ωστόσο δεν είχαμε κάποιο γκολ.

Οι δύο ομάδες τελικά πήραν από έναν βαθμό, με τον ΠΑΟ να μένει... πίσω στη «μάχη» του τίτλου μετά τις νίκες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Το πρώτο ημίχρονο, που έγινε σε δύο μέρη, λόγω της ομίχλης είχε λίγες φάσεις, ενώ όλα τα λεφτά ήταν το τελευταίο τέταρτο του ματς, όπου το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα, αλλά τελικά έμεινε στο «μηδέν», παρότι οι δύο ομάδες έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Δοκάρι είχε στο 88' ο Τσάβες για τους γηπεδούχους.

Με αυτό το αποτέλεσμα η απόσταση των «πράσινων» από την κορυφή, που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αυξήθηκε στους επτά βαθμούς και από τον δεύτερο Ολυμπιακό, στους έξι. Το παιχνίδι παίχτηκε από το 40' και μετά και κρατήθηκαν 14 λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος, λόγω των όσων συνέβησαν την Κυριακή. Τώρα, η προσοχή των δύο στρέφεται στα ματς Κυπέλλου, καθώς οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το «τριφύλλι» στα Χανιά, ενώ ακολουθεί η 11η (εξ' αναβολής) αγωνιστική στη Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ακόστα (90’ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς (80’ Ίλιτς), Χαρίσης, Τσάβεζ και Ναδάλες.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85’ Κλωναρίδης), Ντίνας (58’ Μπεργκ), Ατζαγκούν (71’ Δώνης), Καρέλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΣ Γιάννινα Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ