Η μακάβρια selfie: Τέσσερις φίλοι χαμογελούν λίγο πριν την τραγωδία της AirAsia [εικόνα] - iefimerida.gr

Η μακάβρια selfie: Τέσσερις φίλοι χαμογελούν λίγο πριν την τραγωδία της AirAsia [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που συγγενείς και φίλοι των επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης της AirAsia προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη και έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μια φωτογραφία έρχεται στη δημοσιότητα απεικονίζοντας την ευτυχία πριν από την τραγωδία.

Στην selfie απεικονίζεται ο 23χρονος Γκουναγουάν Συαγουάι με τρεις φίλους του λίγο πριν απογειωθεί το μοιραίο αεροσκάφος της AirAsia. Οι τέσσερις φίλοι χαμογελούν ξέγνοιαστοι, ενώ έχουν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και κάθονται στις θέσεις τους.

Η αδερφή του Γιουνίτα Συαγουάι επιβεβαίωσε τους φόβους πως ο αδερφός της βρισκόταν στη μοιραία πτήση όταν ένας φίλος του της προώθησε τη φωτογραφία.

«Με ενημέρωνε πάντα προτού ταξιδέψει οπουδήποτε. Το πιο περίεργο είναι ότι μιλήσαμε την προηγούμενη νύχτα και δεν μου είπε ότι θα πετούσε για Σιγκαπούρη. Για ημέρες διατηρούσαμε την ελπίδα ότι είναι ζωντανός. Υπάρχει ένα κενό στην καρδιά μου, αλλά ελπίζω ότι θα το θεραπεύσει ο χρόνος», σημείωσε η ίδια στην Daily Mail.

Η μακάβρια selfie: Τέσσερις φίλοι χαμογελούν λίγο πριν την τραγωδία της AirAsia [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Οι ομάδες έρευνας, μέχρι στιγμής, έχουν ανασύρει 37 σορούς μεταξύ των οποίων και εκείνη του άτυχου νεαρού που βρίσκεται στη selfie.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ