Ανανεώνει ο Πλατέλλας στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ανανεώνει ο Πλατέλλας στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την 1η Ιανουαρίου ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα, καθώς τον Ιούνιο εκπνέει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ που κάνει πολύ καλή χρονιά και φέτος στην Football League, θα παραμείνει όμως στην Ενωση, καθώς η διοίκηση έχει αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του παίκτη ότι θα παραμείνει στην ΑΕΚ και πλέον είναι θέμα χρόνου να κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο (τουλάχιστον) μέχρι το 2017 με αύξηση αποδοχών.

Μάλιστα, το θέμα αναμένεται να «κλείσει» πολύ σύντομα καθώς στην «κιτρινόμαυρη» διοίκηση έχουν στόχο να κρατήσουν συγκεντρωμένο τον παίκτη στις υποχρεώσεις του εντός γηπέδου για την τρέχουσα σεζόν, έχοντας επιλύσει αυτό το βασικό ζήτημα.

Πάντως, ο μάνατζερ του Πλατέλλα έχει στα χέρια του το ανεπίσημο ενδιαφέρον δύο ομάδων του εξωτερικού, ωστόσο όλα αναμένεται να παραμείνουν σε φιλολογικό επίπεδο με τον παίκτη να συνεχίσει και στην ΑΕΚ της Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ