Φαβορί η Εύη Τατούλη στην Αρκαδία - iefimerida.gr

Φαβορί η Εύη Τατούλη στην Αρκαδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρετωδώς εργάζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Συγγρού σε συνεργασία με το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να κλείσουν οι λίστες με τα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές τα ψηφοδέλτια του κόμματος αναμένεται να κλείσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ υπήρξε υπερπροσφορά υποψηφίων για να δώσουν την εκλογική μάχη.
Στην Πελοπόννησο θα κονταροχτυπηθούν παλιά και νέα ονόματα.
Aρκαδία: Υποψήφιος και πάλι πρόκειται να είναι ο νυν βουλευτής και πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος τον οποίο πρόκειται να πλαισιώσουν ο πρώην Γ.Γ. Επικοινωνίας Γ. Παναγιωτόπουλος, ο νεαρός γιατρός Κ. Βλάσσης, καθώς και η κόρη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, Εύη Τατούλη, η οποία φέρεται ως φαβορί από τα τοπικά ΜΜΕ.
Αχαΐα: Μεγάλο φαβορί θεωρείται ο νυν βουλευτής Θ. Νταβλούρος στις «γαλάζιες» λίστες πρόκειται να συμπεριληφθεί και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Νταβρης ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα του Στ. Δήμα και εκ νέου υποψήφια θα είναι η υποψήφια ευρωβουλευτής Νατάσα Ράγιου. Ενώ νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανδέας Κατσανιώτης ενώ από την νεολαία ακούγεται το όνομα υπεύθυνου Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Βασίλη Σιαδήμα.
Κορινθία: Σκληρή αναμένεται η μαχη και στο συγκεκριμένο νομό ανάμεσα στους τρεις νυν βουλευτές Ν. Ταγαρά, Χρ. Δήμα (γιό του Στ. Δήμα) και τον Κ. Κόλλια
Λακωνία: Μάχη θα δώσουν ο Θανάσης Δαβάκης και η Φεβρωνία Πατριανάκου ενώ ακούγεται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο και το όνομα του πρ. δημάρχου Σπάρτης Στ. Αργειτάκου.
Μεσσηνία: Στον τόπο καταγωγής του Αντώνη Σαμαρά εκ νέου υποψήφιοι θα είναι ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Δ. Σαμπαζιώτης και ο Μ. Χρυσομαλλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ