Στην Αθήνα ο -πιθανόν- επόμενος ηγέτης της Κούβας και ανιψιός του Κάστρο -Ποιους θα δει, πού θα μιλήσει και γιατί - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο -πιθανόν- επόμενος ηγέτης της Κούβας και ανιψιός του Κάστρο -Ποιους θα δει, πού θα μιλήσει και γιατί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στρατιωτικός. Πολιτικός. Αγαπήμένος ανιψιός του Φιντέλ Κάστρο και μοναχογιός του Ραούλ. Ο 50χρονος Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν είναι για πολλούς ο επόμενος ηγέτης της Κούβας σε αυτή την καθοριστική καμπή της, στη νέα εποχή καθώς επαναπροσδιορίζονται οι σχέσεις της με τις ΗΠΑ. Ο σημαντικός Κουβανός έρχεται την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στην Ελλάδα.


Αφορμή της επίσκεψης είναι η παρουσίαση του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος- Η αυτοκρατορία του τρόμου» που κυκλοφορεί στα ελληνικά από την κινηματογραφική εταιρεία New Star. Η παρουσίαση θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου στο Αλκυονίς New Star Art Cinema.

Στην Αθήνα ο -πιθανόν- επόμενος ηγέτης της Κούβας και ανιψιός του Κάστρο -Ποιους θα δει, πού θα μιλήσει και γιατί | iefimerida.gr 0


Η επίσκεψή του όμως δεν θα περιοριστεί σε αυτή την παρουσίαση, αφού θα μιλήσει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου στο Φεστιβάλ Κουβανικού Κινηματογράφου για τα 56 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης στον κινηματογράφο STUDIO New Star Art Cinema.

Στην Αθήνα ο -πιθανόν- επόμενος ηγέτης της Κούβας και ανιψιός του Κάστρο -Ποιους θα δει, πού θα μιλήσει και γιατί | iefimerida.gr 1


Ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν θα συναντηθεί και με τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ θα επισκεφθεί τη Γέφυρα του Γοργοπόταμου, το Χάνι της Γραβιάς, το πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ, αλλά και το μουσείο Μακρονησιωτών εξορίστων και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης .Τέλος στις 13 Ιανουαρίου θα μιλήσει σε φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου στην αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας ΙΙ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ