Υποψήφιος στις εκλογές με το Ποτάμι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας - iefimerida.gr

Υποψήφιος στις εκλογές με το Ποτάμι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενασχόλησή του με την ενεργό πολιτική ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσίοδρας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το Ποτάμι στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, επί Λουκά Παπαδήμου, ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω Facebook.

Εγραψε χαρακτηριστικά:

«Aγαπητοί φίλοι,
Είπα να μην ακούσω τους περισσότερους που μου λένε "που πας να μπλέξεις" και να κάνω το βήμα (άλμα στο κενό το λένε όσοι έχουν αντιρρήσεις) στην πολιτική και να δώσω τη μάχη των εκλογών με το ΠΟΤΆΜΙ ένα νέο σχήμα που δεν έχει σχέση με τους παλιούς φθαρμένους μηχανισμούς και προτείνει λογικές, εφαρμόσιμες λύσεις. Αν πιστεύουμε ότι τα δύσκολα δεν πέρασαν, εκτιμώ ότι πρέπει να κάνουμε κατι παραπάνω από το να σχολιάζουμε. Νεώτερα τις επόμενες μέρες και πιο αναλυτικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ