Νέες αναφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ για χρεοκοπία, καταγγέλλει ο Δημήτρης Σταμάτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέες αναφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ για χρεοκοπία, καταγγέλλει ο Δημήτρης Σταμάτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του στο συνέδριο του κόμματός του, πήρε απάντηση από τον στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πριμικήρη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπάρχουν δύο δρόμοι: Της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και της κωλοτούμπας που ποτέ, όπως είπε, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν και ο δεύτερος δρόμος είναι αυτός της χρεοκοπίας.

«Ποιος λοιπόν νεκρανασταίνει το ζόμπι του Grexit; Ποιος τροφοδοτεί την προπαγάνδα του τρόμου; Ποιος αποκαλύπτει την ύπαρξη του σχεδίου Β' για τη χώρα που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Τσίπρας;» τόνισε ο κ. Σταμάτης.

Πριμικήρης: Η ΝΔ πήρε διαζύγιο από την αλήθεια

Λίγη ώρα αργότερα ο Βασίλης Πριμικήρης έδωσε τη δική του απάντηση στη ΝΔ και την Δημήτρη Σταμάτη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι ψεύδεται και αποδίδοντας στη ΝΔ την τακτική της κωλοτούμπας.

Αναλυτικά η απάντηση:

«Η δήλωση του κ. Σταμάτη επιβεβαιώνει πως ο ίδιος και το κόμμα του έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια.

Οι πολιτικές της κωλοτούμπας και της χρεοκοπίας είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά.

Έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και η ΝΔ το μόνο που έχει να παρουσιάσει ως πρόγραμμά της είναι η συνέχιση του μνημονίου. Αιδώς Αργείοι».


Στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και η Μαρία Σπυράκη σημειώνοντας ότι «Ο κ. Πριμικήρης απλώς επιβεβαιώνει ότι στο δίλημμα κωλοτούμπα ή χρεοκοπία, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει χρεοκοπία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ