Θεοφάνια με κροκόδειλο: Θα βουτήξουν για το Σταυρό στα νερά του Σήφη - iefimerida.gr

Θεοφάνια με κροκόδειλο: Θα βουτήξουν για το Σταυρό στα νερά του Σήφη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεοφάνια παρέα με τον κροκόδειλο θα κάνουν οι κάτοικοι του Αμαρίου στο Ρέθυμνο, αφού σκοπεύουν να βουτήξουν για το Σταυρό στο Φράγμα των Ποταμών όπου βρίσκεται και ο, διάσημος πια, Σήφης.

Οι κάτοικοι του Αμαρίου, που νιώθουν δικό τους τον «Σήφη» και δεν έχουν κανένα δισταγμό να πέσουν στα ίδια νερά που κολυμπά ο κροκόδειλος και να πιάσουν τον σταυρό που θα ρίξει ο παπα-Γιώργης.

«Ολοι θα πάμε στο Φράγμα για την τελετή. Ο Σήφης φαίνεται ακίνδυνος για τους ανθρώπους. Τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα έξω από το φράγμα και όταν αντιληφθεί ανθρώπους φεύγει τρομαγμένος στο νερό. Τον έχουν αγριέψει από το κυνήγι που του κάνουν για να τον πιάσουν», επισημαίνει ο εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου Παντάνασσας Αλέξης Ιερωνυμάκης.

Ωστόσο ο δήμαρχος Αμαρίου, Αδάμ Παραδεισανός, μιλώντας στο «Εθνος» τονίζει ότι θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε ο Κροκόδειλος να μείνει στην περιοχή σε ελεγχόμενο χώρο, καθώς αποτελεί «ατραξιόν» της περιοχής που διαφημίζει το Ρέθυμνο, την Κρήτη και τη χώρα παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ