Τα ζώδια της Κυριακής 4 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 4 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σταθεροποιεί για εσάς τους Κριούς τα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Η μετακίνηση τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή, αργότερα, στο ζώδιο του Υδροχόου, δείχνει ότι η κοινωνική σας ζωή και οι σχέσεις σας με τους άλλους δέχονται πολύ ευεργετικές επιρροές. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από την θετική επιρροή των φίλων σας. Όμως, οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα, ακόμη και η Πανσέληνος της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου, επηρεάζουν άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές και εντάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε. Η Πανσέληνος επίσης της Δευτέρας φέρνει διλλήματα. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών δεν επηρεάζεστε από αυτές τις δύσκολες όψεις. Αντίθετα, η κοινωνική αλλά και η επαγγελματική σας ζωή φαίνονται να μπαίνουν σε έναν νέο δρόμο, θα μπορούσα να πω.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους οι ημέρες αυτές έχουν μεγάλη σημασία, μιας και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο (όπου θα περάσει σε λίγο και ο Ερμής), δίνοντας προτεραιότητα στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή, που τώρα παίρνουν μια άλλη διάσταση! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορείτε να είστε υπερβολικοί ή να μην προσέχετε τις κινήσεις και την συμπεριφορά σας, καθώς μπορεί να σχολιαστείτε από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να ασχοληθείτε με κάποια πνευματική εργασία ή ένα ζήτημα των σπουδών σας, ή αν έχετε κάποια νομική ή διαδικαστική υπόθεση αυτό το τριήμερο, ας είστε προσεκτικοί. Η Πανσέληνος της Δευτέρας δεν σας επηρεάζει δυσαρμονικά. Ωστόσο, στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο θα υπάρξει ένταση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Μαΐου.

Δίδυμοι
Την Παρασκευή και το Σάββατο εσείς οι Δίδυμοι φιλοξενείτε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, η οποία σάς επιτρέπει να έχετε συναντήσεις, επαφές, επικοινωνία, γενικότερα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τους Διδύμους των τελευταίων ημερών (εσάς δηλαδή που έχετε γεννηθεί μετά τις 12-13 Ιουνίου ) ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις. Όμως, οι δύσκολες όψεις που δημιουργούνται με τον Ήλιο στον Αιγόκερω ίσως φέρουν κάποιες αλλαγές και κάποιες ανατροπές σε θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε τις επαφές με φίλους, ειδικά αν υπάρχει και κάποιο οικονομικό υπόβαθρο στη σχέση σας. Η θέση του Κρόνου απέναντι από το ζώδιό σας επηρεάζει προς το παρόν εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 -23 Μαΐου. Όμως, αυτό το τριήμερο μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα είναι αρκετά σταθερές. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Αυτές τις μέρες, με την Σελήνη να περνάει την Κυριακή στο δικό σας ζώδιο και να προετοιμάζει την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει να είστε γενικά προσεκτικοί. Οι σημαντικότατες για σας σχέσεις και συνεργασίες σας επηρεάζονται άμεσα, ενώ από την μια στιγμή στην άλλη θα μπορούσαν να ανατραπούν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουλίου. Αποφύγετε τις συζητήσεις που καίνε και αφορούν κάποια επαγγελματικά σας θέματα, τα οποία είναι προ των πυλών και σας φορτίζουν. Πάντως, θα υπάρξουν κάποιες αβέβαιες και ανεπιθύμητες καταστάσεις, με την Σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο και να σας επηρεάζει. Ένα συναισθηματικό σας θέμα παίρνει μια νέα τροπή.

Λέων
Για σας τους Λέοντες δεν είναι ιδιαίτερα καλό αυτό το τριήμερο, καθώς ο Ήλιος, ο δικός σας κυβερνήτης, δέχεται δυσαρμονικές όψεις. Θα πρέπει, λοιπόν, να προσέχετε την υγεία σας και γενικότερα να αποφύγετε επικίνδυνες καταστάσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (αλλά όχι μόνο εσείς). Το πέρασμα της Αφροδίτης από το Σάββατο, και του Ερμή από τη Δευτέρα, απέναντι από το δικό σας ζώδιο σάς φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας ενδεχομένως να έχετε κάποιες συναντήσεις και κάποιες επαφές, οι οποίες θα μπορούσαν να αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, προσέχετε την υγεία σας, αποφύγετε τις υπερβολές και μην παίρνετε αποφάσεις για εργασιακά θέματα.

Παρθένος
Παρθένοι μου, το τριήμερο αυτό θα αλλάξουν πολλές από τις προτεραιότητές σας, καθώς η Αφροδίτη, την οποία θα ακολουθήσει και ο Ερμής τη Δευτέρα, περνά στον Υδροχόο και σας ωθεί να ασχοληθείτε πολύ την εργασία σας αλλά και με θέματα της υγείας σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, ένα οικογενειακό θέμα παίρνει μια νέα τροπή τώρα. Η συναισθηματική σας ζωή, γενικότερα, τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια μπορεί αυτές τις μέρες να μην παίρνουν τον δρόμο που εσείς θέλετε, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να ανατραπούν. Προσέχετε, λοιπόν. Η Πανσέληνος της Δευτέρας δεν σας επηρεάζει δυσαρμονικά, όμως οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος ίσως φέρουν αλλαγές σε κάποια σχέδιά σας.

Ζυγός
Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν για σας τους Ζυγούς, με την Αφροδίτη, τον δικό σας κυβερνήτη, αρχικά και στη συνέχεια και τον Ερμή να περνούν στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι, θα έρθετε πιο κοντά σε φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, η θέση του Ήλιου στον Αιγόκερω και οι όψεις που σχηματίζει, καθώς και η Πανσέληνος της Δευτέρας στον Καρκίνο, μπορεί να φέρουν ανατροπές τόσο σε κάποιες οικογενειακές σας καταστάσεις όσο και στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου. Προσέχετε, λοιπόν. Θα υπάρχουν εντάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς αρχίζει πάλι μια περίοδος, κατά την οποία οι οικογενειακές σας υποθέσεις σας απασχολούν άμεσα, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε ένταση σε οικογενειακό επίπεδο. Όμως, οι συζητήσεις που μπορεί να κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Αποφύγετε να συζητήσετε τώρα ένα επαγγελματικό σας θέμα, καθώς δεν ευνοείται. Την Κυριακή, ωστόσο, η ιδιαίτερα ευεργετική για σας Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σάς ανοίγει νέους δρόμους. Γενικά, αυτό είναι ένα τριήμερο, κατά το οποίο θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα σε διάφορους τομείς της ζωής σας και ειδικότερα τις συζητήσεις που μπορεί να κάνετε.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, όπου θα περάσει και ο Ερμής τη Δευτέρα, εγκαινιάζει τώρα μια περίοδο με πολλές και σημαντικές μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις! Όμως, ένα σχέδιό σας, το οποίο αφορά είτε ένα οικονομικό σας θέμα είτε κάποια μελλοντικά σας σχέδια, που έχουν σχέση και με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, φαίνεται να αλλάζουν στη διάρκεια αυτού του τριημέρου. Ας είστε προσεκτικοί, γενικότερα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα μπορεί να επηρεάσει κάποια οικονομικά σας θέματα.

Αιγόκερως
Ένα πολύ καλό τριήμερο είναι αυτό που ακολουθεί για σας τους Αιγόκερους, με τις συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να μην λείπουν. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής που τώρα περνούν στον Υδροχόο θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας, μετά από αρκετό καιρό που είχατε κάποια έξοδα. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Ιανουαρίου θα υπάρξουν αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Καθώς, μάλιστα, έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, οι αλλαγές αυτές μπορεί να σας επηρεάσουν όλον τον χρόνο. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μην αναμιχθείτε σε οικονομικά θέματα, τα οποία δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Προσέχετε γενικότερα και την υγεία σας. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών είστε σε μια πολύ καλή περίοδο, με την συναισθηματική σας ζωή αλλά και τις συζητήσεις σας να ευνοούνται ιδιαίτερα.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους, ειδικά της πρώτης ημέρας, τα πάντα φαίνονται να κυλούν ευχάριστα, μιας και η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο και ευνοεί τη συναισθηματική σας ζωή. Στην ίδια θέση μάλιστα θα περάσει και τη Δευτέρα ο Ερμής, φέρνοντάς σας συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις. Όμως, ενδεχομένως μια σχέση ή μια συνεργασία σας να πάρει μια ανατρεπτική τροπή, την οποία ίσως να μην επιθυμείτε. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέχετε, μιας και ο Άρης στο ζώδιό σας δημιουργεί φόρτιση, η οποία γενικότερα μπορεί να προέρχεται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ακόμη, η Πανσέληνος της Δευτέρας μπορεί να σας επηρεάσει ψυχολογικά.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς αυτό είναι ένα τριήμερο που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ίσως να έχετε κάποια άγχη αυτόν τον καιρό, ενώ ένα θέμα της υγείας ή της εργασίας σας θα μπορούσε να πάρει μια νέα τροπή, η οποία θα σας φορτίσει. Προσέχετε, λοιπόν. Αν ανήκετε στους Ιχθύς των πρώτων ημερών, υπάρχουν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις και εντάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ