Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη», διεμήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το χωριό Ματαράγκα, από όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε εκεί πρότυπη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας γκότζι μπέρι, με εξαγωγικό κυρίως χαρακτήρα, στην οποία ξεναγήθηκε. «Η προοπτική του μέλλοντος για τον Έλληνα αγρότη αποτυπώνεται σε τέτοιες μεγάλες καινοτόμες μονάδες που εκπροσωπούν το αύριο, δίνουν προοπτική. Είναι εξαγωγικές μονάδες που στηρίζουν τον αγρότη που θέλει να διαφοροποιηθεί και να κάνει το καινούργιο», είπε ο κ. Σαμαράς, που πρόσθεσε ότι με εξασφαλισμένα 20 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση, οι αγρότες μπορούν να στηρίξουν νέα όνειρα.

Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Αυτή την προοπτική του καινούργιου κανείς δεν έχει δικαίωμα να την γκρεμίσει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις επιδοτήσεις του Έλληνα αγρότη, με τις εξαγωγές των προϊόντων του. Αυτή είναι η Ελλάδα του αύριο, αυτή την Ελλάδα χτίζουμε», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, που στη συνέχεια επισκέφθηκε πρότυπο κέντρο ελέγχου ποιότητας αγροτικών προϊόντων και ακολούθως έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία του χωριού Σοφάδες Καρδίτσας.
Πηγή: Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/185252/samaras-kanenas-den-ehei-dikaioma-na-paizei-me-tin-anaptyxi-eikones#ixzz3NmO6z932

Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Σαμαράς: Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη [εικόνες]  | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ