Προκαλεί πάλι η Madonna -Σάλος με φωτογραφίες που χρησιμοποίησε για την προώθηση άλμπουμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Προκαλεί πάλι η Madonna -Σάλος με φωτογραφίες που χρησιμοποίησε για την προώθηση άλμπουμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είτε πρόκειται για μία μεγάλη γκάφα, είτε απλά για μία ακόμη επίδειξη της στρατηγικής που τόσο καλά ξέρει να εφαρμόζει η Madonna- της πρόκλησης- το γεγονός παραμένει ίδιο. Η ιέρεια της ποπ προκάλεσε ξανά αίσθηση.

Βέβαια, όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά στην περίπτωσή της, τα σχόλια για την τελευταία της κίνηση ήταν ιδιαίτερα επικριτικά. Η Madonna δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και Νέλσον Μαντέλα επεξεργασμένες έτσι, ώστε να μοιάζουν με το πώς έχει ποζάρει η ίδια για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ, το Rebel Heart.

Οι περισσότεροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεώρησαν ότι με αυτή την κίνηση η Madonna προσέβαλε τις δύο νέες προσωπικότητες, που απεικονίζονταν με μαύρο κορδόνι στο πρόσωπο. «Αυτή η επαναστατική καρδιά είχε ένα όνειρο», έγραψε όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, χρησιμοποιώντας τον τίτλο του άλμπουμ της. «Αυτή η επαναστατική καρδιά πολέμησε για την ελευθερία», ήταν το σχόλιό της στη φωτογραφία του Νέλσον Μαντέλα.

Μετά όμως από τις αντιδράσεις, η Madonna αναγκάστηκε να κάνει διευκρινιστική δήλωση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν συγκρίνει τον εαυτό της με αυτές τις προσωπικότητες και ότι αυτό που έκανε δεν είναι εγκληματικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό.

Προκαλεί πάλι η Madonna -Σάλος με φωτογραφίες που χρησιμοποίησε για την προώθηση άλμπουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Προκαλεί πάλι η Madonna -Σάλος με φωτογραφίες που χρησιμοποίησε για την προώθηση άλμπουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Προκαλεί πάλι η Madonna -Σάλος με φωτογραφίες που χρησιμοποίησε για την προώθηση άλμπουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ